Even voorstellen

Wij zijn twee zussen, Alexandra en Christine. Al een lange tijd hebben wij de droom om een winkel te beginnen. Toen de kans zich voordeed hebben wij deze gegrepen. Na een hoop voorpret zijn wij open!

Alexandra heeft haar eigen webshop met woonaccessoires, die nu in de winkel te koop zijn. Ook geeft Alexandra interieurstyling adviezen. We maken een afspraak bij je thuis. Door  vragen te beantwoorden maakt Alexandra een analyse. Aan de hand van je wensen maakt Alexandra een moodboard  waarop zij een sfeerbeeld geeft van de mogelijkheden. En Alexandra adviseert je over meubels, kleuren, verlichting en accessoires.

Christine werkt al jaren in de gezondheidszorg. Zij heeft hierdoor veel met mensen gewerkt en heeft kennisgemaakt met veel verschillende soorten mensen. De laatste jaren kriebelt het toch een beetje bij haar. Eigenlijk zou zij na al die jaren ook nog iets anders willen doen. En dan nu deze geweldige kans. Christine is gek van kleding en sieraden.

 

Wat kun je bij ons vinden?

Petit Hanout is een winkel in interior en lifestyle. Wij verkopen woonaccessoires, dameskleding en sieraden.

De woonaccessoires worden door Alexandra en Christine ingekocht in Marrakesh. Vloerkleden en kussen worden daar op bestelling gemaakt.

De dameskleding wordt door ons persoonlijk ingekocht en is o.a. van het merk Rebelz. Wekelijks wordt de collectie aangevuld met de leukste nieuwe items.

Je vind bij ons verschillende soorten sieraden. Zoals kettingen, oorbellen en armbanden. Ook hebben wij handgemaakte sieraden. Deze kunnen naar wens worden samengesteld.